Ez nem egy árakat összehasonlító gép!

ár összehasonlításNe féljen attól, hogy majd ezen a weboldalon könnyedén összehasonlítják termékének árait a konkurens árakkal. Ez az oldal más célokat szolgál!

Itt egyszerre csak egy márka árai jelennek meg, kizárva ezzel az egyszerű összehasonlítás lehetőségét.


Devizában vannak megadva az árak?

Semmi gond! Rendszerünk naponta frissíti deviza árfolyamokat. Így árai lehetnek akár Euróban vagy Dollárban, illetve még jó néhány devizában, mégis mindig naprakész árakat tud megadni partnereinek. Az árlista feltöltésekor adhatja meg a deviza nemét, és a bank nevét is kiválaszthatja. Természetesen forintban is feltöltheti árlistáját.
(Deviza árfolyamainkat a www.napiarfolyam.hu weboldal segítségével frissítjük. Köszönet érte!)

Engedje, hogy számítógépek kommunikáljanak Ön helyett!

hálózatWeboldalunk használatának igazi előnye még csak most következik: Ha Önnek vannak olyan viszonteladó parnerei, akik webáruházat üzemeltetnek, akkor igazán sokat segíthet nekik áraik naprakészen tartásában. Ön feltölti weboldalunkra árlistáját, mi pedig automatikusan átalakítjuk olyan formátumúra, melyet webáruházas partnerei könnyedén be tudnak majd olvasni.
Gondoljon csak bele abba, milyen gyorsan tud így akciót szervezni. Önnnek nincs más teendője, mint akciósnak jelölni a terméket, majd feltölteni weboldalunkra.
A következő árfrissítéskor az összes viszonteladó parnerénél akciósként jelenik meg a termék!!! Ettől gyorsabban nem fogja tudni rávenni partnereit, hogy árazzák át a termékét webáruházukban. Partnerei hálásak lesznek majd és szívesen forgalmazzák majd az Ön termékeit!

Ez biztosan egy drága szolgáltatás!

Igen ezt mindenki így gondolja, pedig nem.
Szolgáltatásunkat igen kedvező áron, csupán 990.- Ft+áfa / hónap áron kínáljuk partnereinknek. Ön szerint is megéri? Akkor regisztráljon most!

Regisztráció


A Megrendelő adatai:

Cég név:
Cím (irányítószámmal):
Telefonszám:
Márkanevek:
A márka képviselője:
A képviselő e-mail címe:
  A szolgáltatói szerződést elolvastam és értelmeztem.